Tiina

Hei! Nimeni on Tiina Malinen ja olen Piraattipuolueen kuntavaaliehdokas Tampereella. Tässä hiukan lisää taustojani:

  • Synnyin 1983 Peräseinäjoella.
  • Muutin Tampereelle ensimmäisen kerran vuonna 2002.
  • Yhteisessä kodissamme asuu lisäkseni leikki-ikäinen lapseni ja puolisoni, mutta perheeseeni lasken lisäksi myös paljon muita aikuisia ja lapsia.
  • Pääasiassa olen työskennellyt toimittajana, kaikkiaan kahdessa maakuntalehdessä ja kahdessa paikallislehdessä, minkä vuoksi kunnallisen päätöksenteko on minulle varsin tuttua. Lisäksi olen osallistunut kahteen tutkimusprojektiin ja tehnyt monenlaisia sekatöitä. En usko koskaan elämäni aikana pääseväni vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta olisin jo perustanut yrityksen, mikäli se olisi mahdollista tehdä pelkäämättä putoamista sosiaaliturvan ulkopuolelle.
  • Tällä hetkellä teen sivutoimisesti väitöstutkimusta pelien kasvokkaisesta vuorovaikutuksesta Tampereen yliopistossa. Olen valmistunut filosofian maisteriksi informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median oppiaineesta sekä yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi tiedotusopin oppiaineesta. Virallisesti olen työtön ja toivon jonkin palkatun paikan tai tutkimusrahoitushakemuksen lopulta tärppäävän.
  • Ensimmäinen kunnolla mieleeni jäänyt poliittinen tapahtuma on Lex Karpelan hyväksyminen, joka murensi melko tavalla nuorta uskoani lainsäädännön hyvyyteen. Myöhemmin seurasin erityisen tarkkaan myös ensimmäisen piraattipuolueen perustamiseen johtaneita, kafkamaisia mittasuhteita saaneita Pirate Bay -oikeudenkäyntejä ja niitä vastaan suunnattuja mielenosoituksia Ruotsissa.
  • Ennen Piraattipuoluetta kansalaisaktiivisuuteni on suuntautunut ennen kaikkea vakaumusten tasa-arvon edistämiseen muun muassa Pakanaverkon kautta. Henkilökohtaisesti olen perustajajäsen Karhun kansa -nimisessä uskonnollisessa yhdyskunnassa. Kuulun rivijäsenenä myös Effiin ja Suomen luonnonsuojeluliittoon.
  • Olen elämäni varrella sekä joutunut asioimaan sossussa ja ollut nollatuntisoppareilla että tehnyt asuntokauppoja ja piensäästänyt osakkeisiin. Mitä tulee talousasioihin, en oikein kykene pitämään sen paremmin vasemmistosta kuin oikeistostakaan. Toivoisin meidän voivan jättää nämä vanhentuneet ideologiat kokonaan taaksemme ja keskittyä ratkaisuihin, joiden käytännössä huomataan toimivan.
  • Harrastan monenlaisia pelejä, kotini remontoimista, joogaa, luonnossa kulkemista, ruuanlaittoa, hyviä oluita ja huonolla menestyksellä myös chilien kasvatusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *