Käytetty harmonikka on hyvä soitin, soittamisen aloittamiseen

Harmonikka on vapaalehdykkäkosketinsoitin, jota käytetään nykypäivänä kansanmusiikin lisäksi pop-musiikissa. Harmonikalla on monta lempinimeä kuten hanuri, haitari ja vetopeli. Harmonikan soittaja voi ostaa joko uuden tai käytetyn soittimen. Käytetyt harmonikat ovat hyvä vaihtoehto uuden harmonikan sijasta, sillä uudet ovat tyyriitä ja niihin ei välttämättä heti tee mieli investoida. Monet liikkeet myyvät sekä uusia että käytettyjä harmonikkoja. Käytetyt harmonikat sopivat mainiosti sekä harrastelijalle että ammattilaiselle. Käytetty harmonikka on usein uutta paljon halvempi ja lisäksi se on jo sisäänsoitettu. Tiedäthän, mikä on harmonikka?

Alta näet, kuinka harmonikalla taittuu Queenin Show must go on.

Käytetty harmonikka sopii aloittelijalle

Erityisen hyvin käytetty harmonikka sopii aloittelijoille niin hinnan kuin soitettavuudenkin puolesta. Käytetty harmonikka ei ole kankea ja sillä on helppo aloittaa soittaminen, joten se on täydellinen aloittelijoille. Ostamalla käytetyn harmonikan myös säästää useita satoja euroja, joten käytetyn ostaminen kannattaa. Aloittelevan soittajan kannattaa aloittaa käytetystä harmonikasta ja siirtyä myöhemmin mahdollisesti uuteen soittimeen. 

Harmonikat kestävät useita vuosia

Harmonikat kestävät hyvin huollettuna useita vuosia, jopa vuosikymmeniä, joten ne ovat pitkäaikaisia soittimia. Hyvin huolletut, harmonikat ovat näin ollen usein uudenveroisia. Käytetyt harmonikat vastaavat kunnoltaan uutta lähes aina, sillä ne tarkastetaan aina ennen myyntiä. Käytettyjä harmonikkoja löytyy usein monia erilaisia, esimerkiksi standardibassoja ja melodiabassoja. Monipuolisesta käytettyjen harmonikkojen valikoimasta löytyy kaikille sopiva soitin. Uusia ja käytettyjä harmonikkoja on myös lapsille ja nuorille ja ne ovat kooltaan hiukan pienempiä, jotta ne sopivat pienempään syliin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *